SPA  
www.spa.hu Wellness hotel, Sárvári Gógy és Wellness fürdő
          English | Deutsch | Magyar                                     
 
Sárvári Gyógy- és Wellness fürdő

 Gyógyfürdők
   Gellért
   Király
   Széchenyi
   Bük
   Sárvár
   Hévíz
   Debrecen
   Hajdúszoboszló
   Eger
   Gyula

 Főoldalra
 Javallatok
 Ellenjavallatok

www.spa.hu Főoldal
 

Sárvári Gyógy- és Wellness fürdő:

Gyógyfürdő címe: Magyarország 9600 Sárvár, Vadkert u.1.
Telefon: 06-95/523-600; 06-95/326-501
Fax: 06-95/326-504

2002. december 1-jétől fogadja vendégeit az új Sárvári Gyógy- és Wellness fürdő, amely az ország egyik legnagyobb fürdőberuházásaként valósult meg.

A Sárvári fürdő 55.000 m2 területen, több mint 3600 m2 vízfelülettel várja a pihenni vágyókat.
A fedett és félig fedett gyógymedencékben az alkáli hidrogénkarbonátos gyógyvíz fejti ki jótékony hatását, míg az élménymedence különleges funkciói által a családi fürdőzés élményét adja. A kicsik szórakozásáról egész évben gyermekmedence valamint a játszóházban óvó néni gondoskodik.
Érdemes ellátogatni a Szauna-világba is, ahol aromakabinok, gőz fürdők, különböző hőmérsékletű finn szaunák, gőzös szauna és Kneipp-medence nyújtanak felüdülést.
A Mediterrán kert azon látogatók igényét kívánja kielégíteni, akik a medencetértől elkülönülve, csendes, nyugodt környezetben szeretnének kikapcsolódni, relaxálni.

Tavasztól őszig többfunkciós, úszásra is alkalmas strandmedence - csúszdákkal, hullámmedencével és fejesugró öböllel - sportpályák, napozókert, valamint széleskörű kínálattal rendelkező nyári vendéglátóhelyek gondoskodnak a vendégek ellátásáról és pihenéséről.
A Sárvár fürdő strand adottságai révén alkalmas kulturális-és sport rendezvények lebonyolítására is. A kalandmedence kalózhajóval, vízi várral és bébipancsolóval a gyermekek birodalma. Tökéletes kikapcsolódásukat vidám rendezvények és gyermekanimáció is szolgálja.
A természetes gyógymódok egyre hangsúlyosabbak napjainkban. A hotel, fürdő sokszínű wellness kezeléseivel ezeknek a növekvő igényeknek kíván megfelelni. A különféle masszázsok, távolkeleti mozgásterápiák, kényeztető kádfürdők a vendégek egészségét, vitalitását, jobb közérzetét szolgálják. Az országban egyedülálló terápia a tibeti hangmasszázs, amely segít megszabadulni a mindennapi gondok okozta stressztől, visszaállítja a test és a lélek harmóniáját.
A Sárvár Gyógy és Wellness fürdő szolgáltatásait gyógykezelések teszik teljessé. A balneoterápiás kezelések a termálvíz gyógyító hatásán alapulnak. A fürdő egyedi szolgáltatásai a neves Sárvári Termálkristály felhasználása révén a sóbarlang, az inhaláció és a Sárvári Termálkristály kádfürdő.
A fizikó- és elektroterápiás kezeléseket az orvosi vizsgálatot követően egyénileg összeállítva érdemes igénybe venni. A kezeléseken túl egytől három hétig terjedő kúracsomagokat is kínálnak.

Érdemes tehát ellátogatni ebbe a nagyszerű komplexumba, ahol a családok, nagy mozgásigényű fiatalok, szépülni vágyó hölgyek, és idősebbek mind meggyógyulnak, kikapcsolódnak, feltöltődnek és visszavágynak. Ideális wellness hétvége.

Specialitás:
A híres Sárvári Termálkristály kádfürdőként, inhaláció és skót sófürdő során, valamint sóbarlangban történő alkalmazása. Hangmasszázs hangágyon és tibeti tálakkal.

Gyógyvíz összetétele a fürdőben:
Alkáli-hidrogénkarbonátos, nátrium-kloridos gyógyvíz.

Javallatok:
Általános: Krónikus, degeneratív csont és ízületi elváltozások, krónikus gyulladásos mozgásszervi panaszok nem akut fázisai, sportsérülések, műtét utáni utókezelés
Speciális: Krónikus gyulladásos nőgyógyászati betegségek, pikkelysömör, krónikus dermatitis, ekcema.

Nyitva tartás:
Egész évben
Minden nap 8:00-22:00

Medencék:
Gyógyvizes medencék, 1 fedett 37°C, 1 félig fedett 36°C
Élménymedence, félig fedett 33°C
Bébi-pancsoló, fedett 30°C
Strandmedence csúszdával, hullámmedencével és fejes ugró öböllel, kültéri 28°C
Gyermek kalandmedence vizi várral, kalózhajóval, kültéri 28°C

A Sárvári termál fürdő gyógyszolgáltatása:
Szakorvosi vizsgálat, kontrollvizsgálat, gyógymasszázs , gyógymasszázs , nyirok masszázs, talpreflex masszázs, inhaláció, oxigénterápia, sóbarlang, súlyfürdő, sós kádfürdő, szénsavas kádfürdő, sárvári termálkristályos kádfürdő, iszappakolás, elektroterápiás kezelések, ultrahang, víz alatti sugármasszázs, egyéni gyógytorna, csoportos gyógytorna, lézerterápia, akupunktúra, 4 rekeszes galvánfürdő, váltófürdő, elektromos kádfürdő, infraszauna, BEMER terápia, gyógyszeres pakolás

Wellness kezelések
Aroma masszázs, mézes masszázs, thai masszázs, sport masszázs, aromafürdő, gyógyteás fürdő, kleopátra fürdő, skót sófürdő, hangmasszázs (hangágy), hangmasszázs (tibeti tálak), kombinált hangmasszázs, (hangágy + tibeti tálak), jóga, waitankung, légzőtorna, aquajogging

Egyéb szakszolgáltatások: Szauna- világ, fitness stúdió, Internet, exkluzív pihenőterek, vendéglátóhelyek, üzletek, köntös, törölköző bérlés, széf

Szépség-szolgáltatások: Fodrászszalon, kozmetika, pedikűr, solárium

Egyéb szolgáltatások: Büfé, Idegennyelvű hírlapok árusítása.

Nevezetességek, látványosságok a Sárvári Gyógyfürdő környékén:

  1. Nádasdy vár, múzeum
  2. Arborétum
  3. Csónakázó tavak-hét tó
  4. Farkas erdő
  5. Szent László templom
  6. Rába folyó
  7. Evangélikus templom
  8. Pannónia Ring

További fürdők:  A világ legnagyobb természetes termáltava. Wellness hétvége wellness hotelekben
                           "Mediterrán tengerpart" Magyarországon


Wellness hotel | Javallatok | Feltételek | Beállítás kezdőlapnak | Vissza a lap elejére
  Copyright © SPA 2020