SPA  
Bükfürdő - termál fürdő
          English | Deutsch | Magyar                                     
 
Bükfürdő - termál fürdő

 Gyógyfürdők
   Gellért
   Király
   Széchenyi
   Bük
   Sárvár
   Hévíz
   Debrecen
   Hajdúszoboszló
   Eger
   Gyula

 Főoldalra
 Javallatok
 Ellenjavallatok

www.spa.hu Főoldal

 
 

Bükfürdő - termál fürdő:
Termálfürdő Bükfürdő

Gyógyfürdő címe: Magyarország H-9740 Bükfürdő, Termál krt. 2.
Telefonszám: 06-94/558-080
Fax: 06-94/358-023

Bükfürdő: felbecsülhetetlen értékű hévízkincs,
szubalpin klíma, látnivalókban gazdag környezet, gondozott településkép és magas színvonalú szolgáltatások fogadják a Bükfürdőre látogató vendéget.

A Büki Gyógyfürdő a minden elemében újjászületett. Új és megújult medencék, exkluzív pihenőterek gondoskodnak a vendégek tökéletes, gyógyító pihenéséről, az új szinttel bővült Fizioterápiás Intézetben pedig a korábbinál több kezelőhely, korszerű terápiás berendezések biztosítják a magas szakmai színvonalú gyógyító munka hátterét.

A termál fürdővel közvetlen összeköttetésben álló, három hektáron fekvő, 150 beállóhellyel rendelkező, három csillagos minősítésű Termál Gyógykemping egész évben várja a vendégeket, akik - mivel a kempingdíj magában foglalja a fürdőbelépő árát - akár naponta többször is igénybe vehetik a fürdő szolgáltatásait.

A részvénytársaság üzemeltetésében működő Konferencia központ konferenciák, bálok, tanfolyamok ideális helyszíne. Céges rendezvény, baráti rendezvény számára is ideális.

Látogasson el a Büki Gyógyfürdőbe Ön is, vegye igénybe szolgáltatásait, élvezze az elbűvölő környezetet, s a természet e ritka ajándékát, a büki gyógyvizet.

Bükfürdő A minden elemében megújult Büki Gyógyfürdő megnövekedett medenceszámmal fogadja vendégeit. A fejlesztések lezárulta után 11 fedett, 4 félig fedett és 11 nyitott - gyógy-, termál, illetve ivóvízzel feltöltött - medence szolgálja a fürdőzőket.

Fürdő a fürdőben a Rekreációs Park, ahol varázslatos környezetben négy rekeszes élményelemekkel ellátott medence fogadja a nyugodt kikapcsolódás kedvelőit.

Az egész évben üzemelő fedett élményfürdőben található vadvízi csatorna, pezsgőágyak és egyéb vízi attrakciók kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt kellemes és élményteli szabadidő-eltöltési lehetőséget biztosítanak.

A korszerűen felszerelt, megújult Fizioterápiás Intézetben alkalmazott terápiás eljárások jótékonyan egészítik ki magas ásványi anyag tartalmú, kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos, 1282 méter mélyről feltörő, speciális összetételű gyógyvíz kedvező hatását.

A Fürdő gyógyvize különösen javallott
mozgásszervi megbetegedésben szenvedőknek, egyes nőgyógyászati problémák kezelésénél, ivókúra formájában pedig hatásosan alkalmazható krónikus gyomorhurut és emésztési zavarok orvoslására.


Wellness-szálloda | Javallatok | Ellenjavallatok | Feltételek | Vissza a lap elejére
  Copyright © SPA 2020